Bravis Orthopedie Kliniek Breda

Wanneer u in Breda woont en last krijgt van een gewricht of uw rug, wilt u naar de beste orthopediekliniek die er is. Gelukkig is die kliniek vlakbij. Bij Bravis Orthopedie Kliniek, vlakbij Breda, werken ervaren orthopedisch chirurgen die u snel en vakkundig helpen.

Zorg orthopedie dichtbij

De Bravis Orthopedie Kliniek is vlakbij Breda gevestigd. In een minuut of twintig staat u bij de kliniek en er is volop goedkope parkeergelegenheid bij het ziekenhuis. Omdat de Bravis Orthopedie Kliniek is gevestigd in het Bravis Ziekenhuis, is alle andere zorg die u rondom uw operatie of behandeling eventueel nodig heeft, altijd vlakbij. Wel zo handig!

Orthopedie expertises

De medisch specialisten van de Bravis Orthopedie Kliniek hebben allemaal veel ervaring en ze hebben ieder zo hun eigen expertise. De een is heel bedreven in het behandelen van het carpaal tunnelsyndroom, terwijl de volgende expert is op het gebied van operaties aan de schouder en weer een ander zeer ervaren is in het plaatsen van knieprotheses of heupprotheses. Alle specialisten van de Bravis Orthopedie Kliniek volgen de ontwikkelingen binnen hun vakgebied op de voet, om u de best mogelijke behandeling te kunnen bieden.

Behandelingen voor orthopedie

U denkt misschien bij een behandeling in de Bravis Orthopedie Kliniek meteen aan een operatie. Maar onze orthopedisch chirurgen kunnen in veel gevallen problemen met gewrichten, spieren en pezen ook oplossen op een andere manier, bijvoorbeeld door middel van injecties. U krijgt altijd een behandeling op maat.

Medewerkers kliniek orthopedie

Bij de Bravis Orthopedie Kliniek werken niet alleen orthopedisch chirurgen, maar ook andere zorgprofessionals. Bijvoorbeeld de medewerkers van de gipskamer, de physician assistant, verpleegkundig specialist en het medisch secretariaat. Samen staan ze garant voor zorg van topniveau, zodat u snel weer in beweging bent. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met de Bravis Orthopedie Kliniek vlakbij Breda. We beantwoorden graag al uw vragen.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de behandelingen en/of aandoeningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en helpen u verder.

Adresgegevens:
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

T: +31 (0)88 - 706 8525
E: info@bravisorthopediekliniek.nl
 

Bravis Orthopedie Kliniek bij Zuidwest TV

Bezoekadres
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

Maak kennis met ons team van chirurgen