Bravis Orthopedie Kliniek Goes

Prettig en pijnvrij kunnen bewegen, dat wil natuurlijk iedereen. Maar soms kunnen pijnklachten roet in het eten gooien. Bijvoorbeeld omdat u een versleten knie of heup hebt of omdat u een blessure hebt opgelopen tijdens het sporten. Gelukkig is er orthopedische zorg op topniveau beschikbaar vlakbij uw woonplaats Goes: de Bravis Orthopedie Kliniek.

Orthopedie kliniek voor iedereen

Bij Bravis Orthopedie Kliniek helpen we iedereen. Of u nu wat ouder bent en een knieprothese of heupprothese nodig hebt, of juist heel jong bent en last heeft van carpaal tunnelsyndroom of een meniscusblessure tijdens het sporten hebt opgelopen. Wat uw leeftijd of uw klacht ook is: de ervaren orthopedisch chirurgen van Bravis Orthopedie Kliniek helpen u snel en vakkundig.

Kliniek binnen ziekenhuis

De Bravis Orthopedie Kliniek is gevestigd in het Bravis Ziekenhuis. Dat is wel zo prettig, want zo weet u zeker dat alle andere vorm van zorg die u eventueel nodig hebt, ook in de buurt zijn. Bij de Bravis Orthopedie Kliniek werken overigens niet alleen orthopedisch chirurgen, maar ook bijvoorbeeld een physician assistant, verpleegkundig specialist, medisch secretaresses en medewerkers van de gipskamer. Samen zorgen zij ervoor dat u een optimale behandeling krijgt.

Ervaren orthopedisch chirurgen

De orthopedisch chirurgen van Bravis Orthopedie Kliniek zijn zeer ervaren en vakkundig binnen hun vakgebied. Ze volgen de nieuwste innovaties op de voet, zodat u altijd de best mogelijke behandeling krijgt. Iedere chirurg heeft zo zijn of haar eigen expertise, dus of u nu een knieprothese krijgt of een operatie aan uw ruggenwervel ondergaat: uw chirurg past de beste, state-of-the-art technieken toe. Overigens kan het ook zo zijn dat er geen operatie nodig is, maar dat u bijvoorbeeld een injectie in een gewricht krijgt. Uw behandelaar bij de Bravis Orthopedie Kliniek bespreekt met u de behandelopties, zodat u precies de behandeling krijgt die u nodig hebt.

Meer informatie

Woont u in Goes en wilt u graag de beste orthopedische zorg in de regio? Dan is de Bravis Orthopedie Kliniek voor u de aangewezen plek. Wilt u meer weten over de Bravis Orthopedie Kliniek? Dan kunt u op onze website kijken of meteen contact met ons opnemen. Wij zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de behandelingen en/of aandoeningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en helpen u verder.

Adresgegevens:
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

T: +31 (0)88 - 706 8525
E: info@bravisorthopediekliniek.nl
 

Bravis Orthopedie Kliniek bij Zuidwest TV

Bezoekadres
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

Maak kennis met ons team van chirurgen