Bravis Orthopedie Kliniek Moerdijk

Woont u in Moerdijk? En is uw heup aan vervanging toe, of heeft u bij het sporten een gescheurde kruisband opgelopen? Doet iedere stap pijn vanwege pijn in uw rug of uw enkel? Of kunt u nauwelijks meer werken vanwege een carpaal tunnelsyndroom of klachten aan uw elleboog of schouder? De orthopedisch chirurgen van Bravis Orthopedie Kliniek staan voor u klaar!

Gespecialiseerde orthopedisch chirurgen

De orthopedisch chirurgen van Bravis Orthopedie Kliniek hebben ieder hun eigen expertise en specialisatie. Of u nu een knieprothese of heupprothese nodig heeft, een reconstructie van uw kruisband of een injectie in een gewricht om de pijn te verzachten: bij Bravis Orthopedie Kliniek werken we volgens de nieuwste, state-of-the-art technieken en hebben we alle vakkennis en ervaring in huis om u zo snel mogelijk weer op de been te helpen.

Orthopedie kliniek in ziekenhuis

Daarnaast is het goed om te weten dat de Bravis Orthopedie Kliniek gevestigd is in het Bravis Ziekenuis in Roosendaal. Alle andere vormen van zorg die u eventueel nodig heeft, zijn dus ook in de buurt. Wel zo prettig! Daarnaast is het fijn dat de Bravis Orthopedie Kliniek vanuit Moerdijk in een kwartiertje bereikbaar is. U bent dus zo bij uw orthopedisch chirurg!

Volledige orthopedische zorg

Bij de Bravis Orthopedie Kliniek werken zeer ervaren orthopedisch chirurgen, die de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied op de voet volgen en die ieder hun eigen expertise hebben. Daarnaast werken er bijvoorbeeld een physician assistant, een verpleegkundig specialist, het medisch secretariaat en medewerkers van de gipskamer. Samen zorgen we ervoor dat u een orthopedische behandeling op zeer hoog niveau krijgt. Gewoon in de buurt van Moerdijk!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de expertise van de Bravis Orthopedie Kliniek, onze expertises en de manier waarop we u kunnen helpen, wanneer u pijn en klachten heeft aan uw gewrichten? Bekijk onze website of neem direct contact met ons op. We zitten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de behandelingen en/of aandoeningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en helpen u verder.

Adresgegevens:
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

T: +31 (0)88 - 706 8525
E: info@bravisorthopediekliniek.nl
 

Bravis Orthopedie Kliniek bij Zuidwest TV

Bezoekadres
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

Maak kennis met ons team van chirurgen