Bravis Orthopedie Kliniek Oosterhout

Wanneer u in Oosterhout woont en last heeft van uw gewrichten of uw rug, wilt u natuurlijk dichtbij huis zo goed en snel mogelijk geholpen worden. Door orthopedisch chirurgen met veel ervaring, die de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied op de voet volgen en u met state-of-the-art behandelingen van uw klachten af kunnen helpen. Gelukkig zijn deze orthopedisch chirurgen vlakbij Oosterhout te vinden, in de Bravis Orthopedie Kliniek.

Orthopedie van topniveau

De orthopedisch chirurgen bij Bravis Orthopedie Kliniek hebben heel veel ervaring en hebben ieder zo hun eigen expertise, zoals carpaal tunnelsyndroom, voetbalknie, tenniselleboog of klachten aan de wervelkolom. Omdat zij werken met de nieuwste innovaties en de beste technieken, kunnen zij mensen met problemen aan hun heup, knie, elleboog, pols, schouder, rug of enkel snel helpen met een behandeling op maat.

Behandeling orthopedie

Uw behandeling in de Bravis Orthopedie Kliniek kan bestaan uit een operatie, zoals het plaatsen van een knieprothese of heupprothese, maar er zijn vaak ook andere behandelmogelijkheden. Zo kan een injectie in een gewricht bijvoorbeeld een goede oplossing zijn voor sommige klachten. Uw orthopedisch chirurg bepaalt samen met u welke behandeling voor u het best geschikt is.

Orthopedie Kliniek Bravis 

De Bravis Orthopedie Kliniek is gevestigd in het Bravis ziekenhuis. Dat is handig, want ook eventuele andere vormen van zorg die u nodig heeft zijn zo altijd dichtbij. Bij de Bravis Orthopedie Kliniek werken overigens niet alleen chirurgen, maar ook medewerkers van de gipskamer, een physician assistant, een verpleegkundig specialist en het medisch secretariaat. Samen zorgen ze ervoor dat u de behandeling krijgt die u nodig heeft.

Meer weten?

Woont u in Oosterhout en wilt u geholpen worden door de beste orthopedisch chirurgen, zodat u snel weer op de been bent na uw behandeling en u uw dagelijkse werkzaamheden weer snel kunt oppakken! Bekijk alvast de onze website of neem contact op met de Bravis Orthopedie Kliniek voor meer informatie. We beantwoorden graag al uw vragen.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de behandelingen en/of aandoeningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en helpen u verder.

Adresgegevens:
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

T: +31 (0)88 - 706 8525
E: info@bravisorthopediekliniek.nl
 

Bravis Orthopedie Kliniek bij Zuidwest TV

Bezoekadres
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

Maak kennis met ons team van chirurgen