Informatie over knie- of heupprothese via app

Wie voor een behandeling of operatie aan knie of heup staat, vindt veel informatie op de website van het ziekenhuis of op die van de vakgroep Orthopedie. Sinds kort is ook de praktisch ingerichte app Orthopedie Bravis beschikbaar.

Deze Bravis Behandelwijzer app geeft u de juiste informatie op het juiste moment over uw operatie, onderzoek of behandeling bij de afdeling Orthopedie. De app leidt u door de diverse stadia van een totale heupprothese of totale knieoperatie. Naast algemene informatie over orthopedie en de behandelend artsen, biedt de app veel uitleg over de voorbereiding, opname en het revalidatietraject.

In kleine stappen

Elk hoofdonderdeel is weer opgedeeld in diverse tussenstappen, zodat het hele traject goed is te overzien en te volgen. De app is bedoeld als een gids die u door het behandeltraject loodst, maar is ook nog lang daarna te raadplegen. De app Orthopedie Bravis is gratis beschikbaar via de App Store en Google play.

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems

  • Medical Information Officer

    Medical Information Officer

    Dr. Kats is vanaf 1 januari 2020 aangesteld als Medical Information Officer (MIO). In deze functie ondersteunt hij Chief Medical Information Officer (CMIO) dr. Tjioe, dermatoloog.

    De Medical Information Officer is de rechterhand van de CMIO. Zij zijn de verbindende schakels  tussen de medische staf en ICT. Zij zijn betrokken bij projecten zoals het Elektronisch Patiënten Dossier, eHealth (BravE) en het patiëntenportaal MijnBravis. Door de toenemende digitalisering in de zorg en het groeiende takenpakket van de CMIO, was extra ondersteuning nodig.

    Dr. Kats is al van begin af aan betrokken bij het elektronisch patiëntendossier: eerst als key user en later als lid van de themagroep Medisch.