Bravis Orthopedie Kliniek Bergen op Zoom

Pijn in uw schouder, rug, hand, pols of been is heel vervelend. Zeker wanneer het u belemmert in uw dagelijkse bezigheden of op het gebied van sport. Dan is het goed om te weten dat vlakbij Bergen op Zoom de Bravis Orthopedie Kliniek zorg en behandelingen op maat biedt. Op slechts een kwartiertje rijden van Bergen op Zoom vindt u de beste orthopedisch chirurgen uit de regio.

Gespecialiseerde orthopedisch chirurgen

De orthopedisch chirurgen van de Bravis Orthopedie Kliniek zijn stuk voor stuk zeer ervaren en gespecialiseerd. Ze houden de ontwikkelingen binnen hun vakgebied nauw in de gaten en passen de beste technieken toe in hun behandelingen. Of u nu bij onze orthopedisch chirurgen komt met een tennisarm, een voetbalknie of een carpaal tunnelsyndroom: u krijgt de beste behandeling voor uw aandoening.

Orthopedische operaties

In veel gevallen bestaat de behandeling van de Bravis Orthopedie Kliniek uit een operatie. Maar in veel gevallen is een andere behandeling ook mogelijk om de pijn (tijdelijk) te verlichten, bijvoorbeeld door middel van injecties in een gewricht. Ook voor deze behandelingen kunt u bij Bravis Orthopedie Kliniek terecht.

In Bravis Ziekenhuis gevestigd

De Bravis Orthopedie Kliniek is gevestigd in het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal. Dat heeft voor u veel voordelen, want het betekent dat alle andere vormen van zorg die u eventueel nodig heeft, allemaal onder één dak te vinden zijn. De Bravis Orthopedie Kliniek heeft daarnaast onder meer de beschikking over een goed geoutilleerde gipskamer met zeer ervaren medewerkers. Daarvan plukt u de vruchten.

Meer informatie Bravis Orthopedie Kliniek

Woont u in Bergen op Zoom en heeft u te maken met klachten van uw gewrichten of uw ruggenwervels? Kies dan voor de beste behandeling. Kies voor de Bravis Orthopedie Kliniek. Wij zorgen ervoor dat u snel weer uw dagelijkse bezigheden kunt oppakken. Meer weten? Neem gerust contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de behandelingen en/of aandoeningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en helpen u verder.

Adresgegevens:
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

T: +31 (0)88 - 706 8537
E: info@bravisorthopediekliniek.nl
 

Bravis Orthopedie Kliniek bij Zuidwest TV

Bezoekadres
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

Maak kennis met ons team van chirurgen