Bravis Orthopedie Kliniek Roosendaal

Wanneer u last heeft van uw knie, heup, rug, elleboog of schouder wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. En liefst door artsen met veel ervaring en expertise op het gebied van orthopedie. De Bravis Orthopedie Kliniek in Roosendaal biedt u precies wat u nodig heeft.

Orthopedie in Roosendaal

In het Bravis Ziekenhuis in Roosendaal is de Bravis Orthopedie Kliniek gevestigd, een kliniek waar u terecht kunt met al uw klachten op het gebied van orthopedie. Omdat onze kliniek in het ziekenhuis is gevestigd, zijn ook alle andere vormen van zorg in de buurt. Dat is wel zo prettig.

Alle vormen van orthopedie

Bij de Bravis Orthopedie Kliniek in Roosendaal werken ervaren en gespecialiseerde orthopedisch chirurgen, die ieder zo hun eigen expertise hebben. Daardoor kunnen zij u helpen bij veel verschillende klachten. Bijvoorbeeld wanneer u tijdens het sporten uw meniscus hebt gescheurd of wanneer u last heeft van het carpaal tunnelsyndroom. Maar ook wanneer u een heupprothese of knieprothese nodig heeft, zijn de orthopedisch chirurgen van Bravis Orthopedie Kliniek er om u te helpen.

Behandelingen orthopedie

Bij de Bravis Orthopedie Kliniek kunt u terecht voor operaties, bijvoorbeeld aan uw elleboog, ruggenwervels of schouder. Maar we bieden ook behandelingen waarvoor u niet onder het mes hoeft. Injecties in gewrichten bijvoorbeeld, om de klachten (tijdelijk) te verminderen.

Medewerkers Bravis Orthopedie Kliniek

Bij de Bravis Orthopedie Kliniek in Roosendaal werken niet alleen orthopeden, maar ook andere professionals. Bijvoorbeeld een physician assistant, verpleegkundig specialist en de medewerkers van de gipskamer. Samen zorgen zij ervoor dat u goed en snel wordt geholpen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Bravis Orthopedie Kliniek in Roosendaal? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. We beantwoorden graag alle vragen die u voor ons heeft.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de behandelingen en/of aandoeningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en helpen u verder.

Adresgegevens:
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

T: +31 (0)88 - 706 8537
E:   poli.orthopedie@bravis.nl
 

Bravis Orthopedie Kliniek bij Zuidwest TV

Bezoekadres
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

Maak kennis met ons team van chirurgen