Informatie over knie- of heupprothese via app

Wie voor een behandeling of operatie aan knie of heup staat, vindt veel informatie op de website van het ziekenhuis of op die van de vakgroep Orthopedie. Sinds kort is ook de praktisch ingerichte app Orthopedie Bravis beschikbaar.

Deze Bravis Behandelwijzer app geeft u de juiste informatie op het juiste moment over uw operatie, onderzoek of behandeling bij de afdeling Orthopedie. De app leidt u door de diverse stadia van een totale heupprothese of totale knieoperatie. Naast algemene informatie over orthopedie en de behandelend artsen, biedt de app veel uitleg over de voorbereiding, opname en het revalidatietraject.

In kleine stappen

Elk hoofdonderdeel is weer opgedeeld in diverse tussenstappen, zodat het hele traject goed is te overzien en te volgen. De app is bedoeld als een gids die u door het behandeltraject loodst, maar is ook nog lang daarna te raadplegen. De app Orthopedie Bravis is gratis beschikbaar via de App Store en Google play.

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems

  • Schoudernetwerk, een intensieve regionale samenwerking rond schouderklachten

    Het schoudergewricht is een complex gewricht, waarbij veel verschillende problemen kunnen ontstaan. Behandeling van schouderklachten vraagt dan ook om een gerichte specialistische behandeling. Sinds enkele jaren is het Schoudernetwerk Zuidwesthoek in onze regio actief.

    Het is een samenwerkingsverband tussen orthopedisch chirurgen van Bravis Orthopedie Kliniek en gespecialiseerde fysiotherapeuten in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal. Dit schoudernetwerk is opgezet om de kwaliteit van diagnostiek en behandeling van schouderklachten te verbeteren. Om dit te bereiken wordt iedere 3 maanden een schoudernetwerk scholingsavond georganiseerd.