Leuke afleiding in wachtruimte gipskamer

Met twee vrolijke spelpanelen is de wachtruimte bij de gipskamer in Roosendaal opgefleurd. Ze bieden onze jeugdige patiëntjes bovendien wat afleiding voor wat er komen gaat! De wandspellen zijn geschonken door Stichting Vrienden van het Bravis ziekenhuis.


Mirjam van der Jagt (teamleider Orthopedie & Gipskamers) en Peter Rovers (gipsverbandmeester) waren erg blij met dit gebaar. "Na de opening vorig jaar van de nieuwe poli Orthopedie en de gipskamer wilden we de wachtkamer graag kindvriendelijker maken. Van de secretaresses hoorden we dat ouders / verzorgers van kinderen daar ook af en toe wel vraag naar deden. Er was voor kinderen nauwelijks iets te doen, en dan duurt het wachten toch langer. Een beetje afleiding vermindert ook de spanning voor wat er komen gaat. Dankzij Stichting Vrienden van Bravis is deze wens in vervulling gegaan!"

Bergen op Zoom
Voor locatie Bergen op Zoom is er ook behoefte om de wachtkamer van de gipskamer meer kindvriendelijk in te richten. Dit wordt na de verbouwing gerealiseerd.

Op de foto
Peter Rovers en Mirjam van der Jagt met rechts Marly van Neerbos (lid Vriendenstichting) 

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems