Orthopedisch handchirurg Jacco van Doorn van het Bravis ziekenhuis is toegetreden tot het gezelschap van de European Board of Hand Surgery

Orthopedisch handchirurg Jacco van Doorn van het Bravis ziekenhuis is toegetreden tot het gezelschap van de European Board of Hand Surgery. 

Hij behaalde zijn diploma in Berlijn tijdens het examen van de Europese handchirurgie vereniging (FESSH).

Het examentraject van de European Board bestaat uit drie fasen en kent strenge toelatingseisen. Van de 176 personen die een aanvraag indienden, haalden uiteindelijk slechts 63 het felbegeerde certificaat.

Het diploma staat voor een hoge kwaliteit handchirurgische kennis en kunde volgens Europese standaard. In Zwitserland wordt het examen reeds erkend als nationale certificering als handchirurg. 

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems

  • Schoudernetwerk, een intensieve regionale samenwerking rond schouderklachten

    Het schoudergewricht is een complex gewricht, waarbij veel verschillende problemen kunnen ontstaan. Behandeling van schouderklachten vraagt dan ook om een gerichte specialistische behandeling. Sinds enkele jaren is het Schoudernetwerk Zuidwesthoek in onze regio actief.

    Het is een samenwerkingsverband tussen orthopedisch chirurgen van Bravis Orthopedie Kliniek en gespecialiseerde fysiotherapeuten in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal. Dit schoudernetwerk is opgezet om de kwaliteit van diagnostiek en behandeling van schouderklachten te verbeteren. Om dit te bereiken wordt iedere 3 maanden een schoudernetwerk scholingsavond georganiseerd.