Zorgmarkt Bravis Orthopedie Kliniek

Het was een gezellige drukte op onze zorgmarkt in juni!
 

Er was op de zorgmarkt gelegenheid om vragen te stellen aan orthopedisch chirurgen, verpleegkundige, verpleegkundig specialist en orthopedische schoenmaker en instrumentmaker. Tevens waren er een aantal firma's, die onze prothesen leveren, aanwezig om de verschillende soorten prothesen te laten zien. De medewerker van het Landelijk Register voor Orthopedisch Implantaten gaf uitleg over het registratiesysteem en het belang hiervan. 

Daarnaast was er de mogelijkheid een echo van uw elleboog of schouder te laten maken. 

De jeugdige bezoekers waren vooral geïnteresseerd in het zelf uitvoeren van een kijkoperatie en het aanbrengen van gipsverband bij de eigen knuffel onder begeleiding van de gipsverbandmeester en verpleegkundige.

 

Komt u een volgende zorgmarkt ook langs om de Bravis Orthopedie Kliniek te beleven?

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems

  • Medical Information Officer

    Medical Information Officer

    Dr. Kats is vanaf 1 januari 2020 aangesteld als Medical Information Officer (MIO). In deze functie ondersteunt hij Chief Medical Information Officer (CMIO) dr. Tjioe, dermatoloog.

    De Medical Information Officer is de rechterhand van de CMIO. Zij zijn de verbindende schakels  tussen de medische staf en ICT. Zij zijn betrokken bij projecten zoals het Elektronisch Patiënten Dossier, eHealth (BravE) en het patiëntenportaal MijnBravis. Door de toenemende digitalisering in de zorg en het groeiende takenpakket van de CMIO, was extra ondersteuning nodig.

    Dr. Kats is al van begin af aan betrokken bij het elektronisch patiëntendossier: eerst als key user en later als lid van de themagroep Medisch.