Zorgmarkt Bravis Orthopedie Kliniek

Het was een gezellige drukte op onze zorgmarkt in juni!
 

Er was op de zorgmarkt gelegenheid om vragen te stellen aan orthopedisch chirurgen, verpleegkundige, verpleegkundig specialist en orthopedische schoenmaker en instrumentmaker. Tevens waren er een aantal firma's, die onze prothesen leveren, aanwezig om de verschillende soorten prothesen te laten zien. De medewerker van het Landelijk Register voor Orthopedisch Implantaten gaf uitleg over het registratiesysteem en het belang hiervan. 

Daarnaast was er de mogelijkheid een echo van uw elleboog of schouder te laten maken. 

De jeugdige bezoekers waren vooral geïnteresseerd in het zelf uitvoeren van een kijkoperatie en het aanbrengen van gipsverband bij de eigen knuffel onder begeleiding van de gipsverbandmeester en verpleegkundige.

 

Komt u een volgende zorgmarkt ook langs om de Bravis Orthopedie Kliniek te beleven?

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems

  • Schoudernetwerk, een intensieve regionale samenwerking rond schouderklachten

    Het schoudergewricht is een complex gewricht, waarbij veel verschillende problemen kunnen ontstaan. Behandeling van schouderklachten vraagt dan ook om een gerichte specialistische behandeling. Sinds enkele jaren is het Schoudernetwerk Zuidwesthoek in onze regio actief.

    Het is een samenwerkingsverband tussen orthopedisch chirurgen van Bravis Orthopedie Kliniek en gespecialiseerde fysiotherapeuten in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal. Dit schoudernetwerk is opgezet om de kwaliteit van diagnostiek en behandeling van schouderklachten te verbeteren. Om dit te bereiken wordt iedere 3 maanden een schoudernetwerk scholingsavond georganiseerd.