Over orthopedie

Bravis Orthopedie Kliniek behandelt patiënten met stoornissen aan het bewegingsapparaat. De oorzaken daarvan zijn divers. Zo kunt u bij ons terechtkomen na een trauma, of wanneer u last heeft van slijtage van een gewricht. Ook aangeboren afwijkingen komen vaak voor.  De medewerkers van de Bravis Orthopedie Kliniek zijn zeer ervaren en deskundig. De operaties die we het meest uitvoeren, zijn totale heupprothesen, totale knieprothesen, rugoperaties en operaties aan diverse breuken en peesletsels. Ons doel is onze patiënten zo snel mogelijk weer op de been en in beweging te krijgen. https://www.bravisorthopediekliniek.nl/kliniek-roosendaal

Team Bravis Orthopedie Kliniek

Bij de Bravis Orthopedie Kliniek werken onder meer twaalf orthopedisch chirurgen, 2 verpleegkundig specialisten en 2 physician assistants. Ook de gipskamer en de verpleegafdeling Orthopedie in het Bravis Ziekenhuis horen bij het team, dat wordt ondersteund door twaalf secrectaresses.

Andere disciplines

In veel gevallen is bij de zorg voor onze patiënten ook een deskundige uit een andere discipline betrokken. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om fysiotherapeuten, maatschappelijk werkers en nazorgverpleegkundigen.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie over de behandelingen en/of aandoeningen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en helpen u verder.

Adresgegevens:
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

T: +31 (0)88 - 706 8537
E:   poli.orthopedie@bravis.nl
 

Bezoekadres
Boerhaavelaan 25
4708 AE Roosendaal

Maak kennis met ons team van chirurgen