Chef de Clinique mevrouw M. Schotanus

Dokter Schotanus is in augustus gestart als orthopedisch chirurg in het Bravis ziekenhuis. Zij is bij ons werkzaam als Chef de Clinique, wat betekent dat zij wel medisch specialist is, maar nog geen lid van de vakgroep. Zij heeft haar geneeskunde opleiding in Nijmegen gedaan en zich verder gespecialiseerd in de orthopedie in de regio Rotterdam. Ze heeft tijdens deze opleiding stages gedaan in het Amphia Ziekenhuis in Breda, het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam en het ETZ in Tilburg en Waalwijk. Ze heeft zich gespecialiseerd in klachten van de heup, knie, enkel en voet. Daarnaast heeft ze zich verdiept in traumatische letsels van het steun- en bewegingsapparaat zoals botbreuken.

Dokter Schotanus zal werkzaam zijn op beide locaties van het Bravis ziekenhuis. Zij zal alle voorkomende werkzaamheden binnen de Bravis Orthopedie Kliniek uitvoeren. 

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems

  • Medical Information Officer

    Medical Information Officer

    Dr. Kats is vanaf 1 januari 2020 aangesteld als Medical Information Officer (MIO). In deze functie ondersteunt hij Chief Medical Information Officer (CMIO) dr. Tjioe, dermatoloog.

    De Medical Information Officer is de rechterhand van de CMIO. Zij zijn de verbindende schakels  tussen de medische staf en ICT. Zij zijn betrokken bij projecten zoals het Elektronisch Patiënten Dossier, eHealth (BravE) en het patiëntenportaal MijnBravis. Door de toenemende digitalisering in de zorg en het groeiende takenpakket van de CMIO, was extra ondersteuning nodig.

    Dr. Kats is al van begin af aan betrokken bij het elektronisch patiëntendossier: eerst als key user en later als lid van de themagroep Medisch.