Interview met verpleegkundig specialist Angelique de Hooge

Op pagina 52 en 53 van het blad 'Zorg voor beweging' staat een interview met Angelique de Hooge, verpleegkundig specialist. Hierin vertelt zij wat de verpleegkundig specialist en physician assistant doen voor de orthopedisch chirurg. Uiteraard is dit magazine ook te vinden in de wachruimtes van Bravis Orthopedie Kliniek.

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems

  • Medical Information Officer

    Medical Information Officer

    Dr. Kats is vanaf 1 januari 2020 aangesteld als Medical Information Officer (MIO). In deze functie ondersteunt hij Chief Medical Information Officer (CMIO) dr. Tjioe, dermatoloog.

    De Medical Information Officer is de rechterhand van de CMIO. Zij zijn de verbindende schakels  tussen de medische staf en ICT. Zij zijn betrokken bij projecten zoals het Elektronisch Patiënten Dossier, eHealth (BravE) en het patiëntenportaal MijnBravis. Door de toenemende digitalisering in de zorg en het groeiende takenpakket van de CMIO, was extra ondersteuning nodig.

    Dr. Kats is al van begin af aan betrokken bij het elektronisch patiëntendossier: eerst als key user en later als lid van de themagroep Medisch.