Interviews en vlog orthopedisch chirurg en verpleegkundig specialist in het online jaarverslag 2018 van het Bravis ziekenhuis.

Bravis presenteert het Jaardocument 2018. Dit jaar is voor het eerst gekozen voor een volledig digitaal jaarverslag. Hierin verantwoordt het ziekenhuis de zorgverlening aan haar patiënten. Zo stond 2018 in het teken van belangrijke thema’s als de concentratie van ziekenhuiszorg, Qmentum en NIAZ-accreditatie en de route naar één nieuwe locatie.

Bij het thema 'concentratie van ziekenhuiszorg' vind u de interviews en vlog met orthopedisch chirurg Stan Bell en verpleegkundig specialist Angelique de Hooge.

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems

  • Medical Information Officer

    Medical Information Officer

    Dr. Kats is vanaf 1 januari 2020 aangesteld als Medical Information Officer (MIO). In deze functie ondersteunt hij Chief Medical Information Officer (CMIO) dr. Tjioe, dermatoloog.

    De Medical Information Officer is de rechterhand van de CMIO. Zij zijn de verbindende schakels  tussen de medische staf en ICT. Zij zijn betrokken bij projecten zoals het Elektronisch Patiënten Dossier, eHealth (BravE) en het patiëntenportaal MijnBravis. Door de toenemende digitalisering in de zorg en het groeiende takenpakket van de CMIO, was extra ondersteuning nodig.

    Dr. Kats is al van begin af aan betrokken bij het elektronisch patiëntendossier: eerst als key user en later als lid van de themagroep Medisch.