Verhuizing verpleegafdeling orthopedie, locatie Roosendaal

Op 22 mei is de verpleegafdeling orthopedie verhuisd naar afdeling 3AB, locatie Roosendaal.

 

Verpleegafdeling 3AB is recent gerenoveerd. Er zijn op de afdeling 1, 2 en 3 persoonskamers beschikbaar, allen voorzien van een douche- en aparte toiletruimte. Het is een moderne afdeling geworden.

Naast orthopedische patiënten worden er ook patienten met andere operatieve ingrepen verpleegd op deze afdeling. Bijvoorbeeld een operatieve ingreep bij een liesbreuk.  

Verpleegafdeling 3AB is telefonisch bereikbaar op 088-706 8500 

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems

  • Medical Information Officer

    Medical Information Officer

    Dr. Kats is vanaf 1 januari 2020 aangesteld als Medical Information Officer (MIO). In deze functie ondersteunt hij Chief Medical Information Officer (CMIO) dr. Tjioe, dermatoloog.

    De Medical Information Officer is de rechterhand van de CMIO. Zij zijn de verbindende schakels  tussen de medische staf en ICT. Zij zijn betrokken bij projecten zoals het Elektronisch Patiënten Dossier, eHealth (BravE) en het patiëntenportaal MijnBravis. Door de toenemende digitalisering in de zorg en het groeiende takenpakket van de CMIO, was extra ondersteuning nodig.

    Dr. Kats is al van begin af aan betrokken bij het elektronisch patiëntendossier: eerst als key user en later als lid van de themagroep Medisch.