We bewegen samen

In het Bravis ziekenhuis in Roosendaal hebben we maandag 11 december de Bravis Orthopedie Kliniek geopend.

In de prachtig vernieuwde polikliniek is de planbare orthopedie geconcentreerd. Dat biedt onze patiënten veel voordelen. Zij kunnen eerder bij

ons terecht en zijn sneller geholpen. Het streven is om zoveel mogelijk handelingen op één dag te plannen, zodat de patiënt niet telkens naar het ziekenhuis hoeft te komen. Als extra service houden we ook spreekuren op de andere locaties van het Bravis ziekenhuis, maar daar kunnen de wachttijden wel langer zijn.

Doordat we met elf orthopedisch chirurgen vanuit één locatie werken, kunnen we ons bovendien verder specialiseren. Ik concentreer mij voornamelijk op voet-, enkel- en knieoperaties. Doordat ik deze operaties vaak uitvoer, wordt de kwaliteit beter. Wil ik daarnaast een collega raadplegen, dan is die altijd in de buurt. Ook biedt de concentratie ons de mogelijkheid om speciale spreekuren te organiseren en themapoli’s te houden.

De vernieuwde polikliniek helpt ons om de zorg nog beter te organiseren. De ruimte is mooi, eigentijds en straalt veel rust uit. De Bravis Orthopedie Kliniek is een plek waar onze patiënten snel en goed worden geholpen.

 

Tom Enneking

Orthopedisch chirurg

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems

  • Medical Information Officer

    Medical Information Officer

    Dr. Kats is vanaf 1 januari 2020 aangesteld als Medical Information Officer (MIO). In deze functie ondersteunt hij Chief Medical Information Officer (CMIO) dr. Tjioe, dermatoloog.

    De Medical Information Officer is de rechterhand van de CMIO. Zij zijn de verbindende schakels  tussen de medische staf en ICT. Zij zijn betrokken bij projecten zoals het Elektronisch Patiënten Dossier, eHealth (BravE) en het patiëntenportaal MijnBravis. Door de toenemende digitalisering in de zorg en het groeiende takenpakket van de CMIO, was extra ondersteuning nodig.

    Dr. Kats is al van begin af aan betrokken bij het elektronisch patiëntendossier: eerst als key user en later als lid van de themagroep Medisch.