Chef de Clinique mevrouw M. Schotanus

Dokter Schotanus is in augustus gestart als orthopedisch chirurg in het Bravis ziekenhuis. Zij is bij ons werkzaam als Chef de Clinique, wat betekent dat zij wel medisch specialist is, maar nog geen lid van de vakgroep. Zij heeft haar geneeskunde opleiding in Nijmegen gedaan en zich verder gespecialiseerd in de orthopedie in de regio Rotterdam. Ze heeft tijdens deze opleiding stages gedaan in het Amphia Ziekenhuis in Breda, het Erasmus Ziekenhuis in Rotterdam en het ETZ in Tilburg en Waalwijk. Ze heeft zich gespecialiseerd in klachten van de heup, knie, enkel en voet. Daarnaast heeft ze zich verdiept in traumatische letsels van het steun- en bewegingsapparaat zoals botbreuken.

Dokter Schotanus zal werkzaam zijn op beide locaties van het Bravis ziekenhuis. Zij zal alle voorkomende werkzaamheden binnen de Bravis Orthopedie Kliniek uitvoeren. 

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems

  • Schoudernetwerk, een intensieve regionale samenwerking rond schouderklachten

    Het schoudergewricht is een complex gewricht, waarbij veel verschillende problemen kunnen ontstaan. Behandeling van schouderklachten vraagt dan ook om een gerichte specialistische behandeling. Sinds enkele jaren is het Schoudernetwerk Zuidwesthoek in onze regio actief.

    Het is een samenwerkingsverband tussen orthopedisch chirurgen van Bravis Orthopedie Kliniek en gespecialiseerde fysiotherapeuten in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal. Dit schoudernetwerk is opgezet om de kwaliteit van diagnostiek en behandeling van schouderklachten te verbeteren. Om dit te bereiken wordt iedere 3 maanden een schoudernetwerk scholingsavond georganiseerd.