Interviews en vlog orthopedisch chirurg en verpleegkundig specialist in het online jaarverslag 2018 van het Bravis ziekenhuis.

Bravis presenteert het Jaardocument 2018. Dit jaar is voor het eerst gekozen voor een volledig digitaal jaarverslag. Hierin verantwoordt het ziekenhuis de zorgverlening aan haar patiënten. Zo stond 2018 in het teken van belangrijke thema’s als de concentratie van ziekenhuiszorg, Qmentum en NIAZ-accreditatie en de route naar één nieuwe locatie.

Bij het thema 'concentratie van ziekenhuiszorg' vind u de interviews en vlog met orthopedisch chirurg Stan Bell en verpleegkundig specialist Angelique de Hooge.

  • Nieuws

Ook interessant voor u

relevante nieuwsitems

  • Schoudernetwerk, een intensieve regionale samenwerking rond schouderklachten

    Het schoudergewricht is een complex gewricht, waarbij veel verschillende problemen kunnen ontstaan. Behandeling van schouderklachten vraagt dan ook om een gerichte specialistische behandeling. Sinds enkele jaren is het Schoudernetwerk Zuidwesthoek in onze regio actief.

    Het is een samenwerkingsverband tussen orthopedisch chirurgen van Bravis Orthopedie Kliniek en gespecialiseerde fysiotherapeuten in de omgeving van Bergen op Zoom en Roosendaal. Dit schoudernetwerk is opgezet om de kwaliteit van diagnostiek en behandeling van schouderklachten te verbeteren. Om dit te bereiken wordt iedere 3 maanden een schoudernetwerk scholingsavond georganiseerd.